ΥΛΙΚΑ :
- 2 1/2 κιλά σπάλα χοιρινή σε κομμάτια
- 2 πιπεριές
- 2 ντομάτες
- 2 κρεμμύδια
- αλάτι + πιπέρι κατά βούληση
- 1 ποτήρι του κρασιού ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ :
Βάζουμε το κρέας στη γάστρα και προσθέτουμε όλα τα λαχανικά μας κομμένα.Ρίχνουμε το αλάτι,το πιπέρι και το ελαιόλαδο.
Με τα χέρια μας ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί .
Κλείνουμε τη γάστρα μας και τη τοποθετούμε για ένα βράδυ στο ψυγείο να μαριναριστούν.
Την επομένη ψήνουμε στους 200° για 2 1/2 ώρες.
EXTRA TIPS :
Για να πετύχουμε ένα μαλακό και ζουμερό κρέας ανάλογα το βάρος του,τόση ώρα το ψήνουμε.