ΥΛΙΚΑ :
- 500 γρ. Αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 400 ml νερό ελαφρώς χλιαρό
- 1 φακελάκι μαγιά
- 1 κ.τ.γ. αλάτι κοφτό
- 1 φλιτζανάκι ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ :
Διαλύουμε στο χλιαρό νερό τη μαγιά .Προσθέτουμε το αλεύρι,το λάδι και το αλάτι.
Ζυμώνουμε έως ότου η ζύμη να μη κολλάει στα χέρια μας.Μπορεί να χρειαστεί λίγο αλεύρι παραπάνω.
Ανοίγουμε μικρά στρογγυλά φιλαράκια και τηγανίζουμε σε καυτό σπορέλαιο.
EXTRA TIPS :
Μπορείτε να τα γευτείτε σκέτα,με πραλίνα φουντουκιού, με μέλι, με ζάχαρη ή και με τυρί.
Χωρίστε το ζυμάρι σας και προσθέστε ότι υλικό σας αρέσει!!!
Απλά αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και δημιουργήστε!!!