Τηγανόψωμα

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΥΛΙΚΑ :

  • 500 γρ. Αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 400 ml νερό ελαφρώς χλιαρό
  • 1 φακελάκι μαγιά
  • 1 κ.τ.γ. αλάτι κοφτό
  • 1 φλιτζανάκι ελαιόλαδο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ :

Διαλύουμε στο χλιαρό νερό τη μαγιά .Προσθέτουμε το αλεύρι,το λάδι και το αλάτι.

Ζυμώνουμε έως ότου η ζύμη να μη κολλάει στα χέρια μας.Μπορεί να χρειαστεί λίγο αλεύρι παραπάνω.

Ανοίγουμε μικρά στρογγυλά φιλαράκια και τηγανίζουμε σε καυτό σπορέλαιο.

EXTRA TIPS :

Μπορείτε να τα γευτείτε σκέτα,με πραλίνα φουντουκιού, με μέλι, με ζάχαρη ή και με τυρί.

Χωρίστε το ζυμάρι σας και προσθέστε ότι υλικό σας αρέσει!!!

Απλά αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και δημιουργήστε!!!

Σχολιάστε