Κοτόπουλο με μουστάρδα στα κάρβουνα

 

ΥΛΙΚΑ :

  • 1 μεγάλο κοτόπουλο κομμένο για κάρβουνα
  • 200 γρ. μουστάρδα πικάντικη
  • αλάτι & πιπέρι κατά βούληση 
  • 1 κ.γ. πάπρικα γλυκιά
  • 1 κ.γ. ρίγανη
  • 1 φλ. του καφέ ελαιόλαδο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ :

Προσθέτουμε όλα τα καρυκεύματα στο κοτόπουλο και αφήνουμε για τουλάχιστον 3 ώρες στο ψυγείο.

Ανάβουμε τα κάρβουνά μας και μόλις πέσει η φωτιά τοποθετούμε το κοτόπουλο στη σχάρα.

Φροντίζουμε να είναι ψηλά γιατί το κοτόπουλο αργεί να ψηθεί και υπάρχει κίνδυνος να μας καεί από έξω και να μείνει ωμό μέσα. 

Σχολιάστε