ΥΛΙΚΑ :
- 1 μεγάλο κοτόπουλο κομμένο για κάρβουνα
- 200 γρ. μουστάρδα πικάντικη
- αλάτι & πιπέρι κατά βούληση
- 1 κ.γ. πάπρικα γλυκιά
- 1 κ.γ. ρίγανη
- 1 φλ. του καφέ ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ :
Προσθέτουμε όλα τα καρυκεύματα στο κοτόπουλο και αφήνουμε για τουλάχιστον 3 ώρες στο ψυγείο.
Ανάβουμε τα κάρβουνά μας και μόλις πέσει η φωτιά τοποθετούμε το κοτόπουλο στη σχάρα.
Φροντίζουμε να είναι ψηλά γιατί το κοτόπουλο αργεί να ψηθεί και υπάρχει κίνδυνος να μας καεί από έξω και να μείνει ωμό μέσα.