Κοντοσούβλι στη γάστρα


 

 

 

 

 

 

ΥΛΙΚΑ :

  • 2 1/2 κιλά σπάλα χοιρινή σε κομμάτια
  • 2 πιπεριές
  • 2 ντομάτες
  • 2 κρεμμύδια
  • αλάτι + πιπέρι κατά βούληση
  • 1 ποτήρι του κρασιού ελαιόλαδο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ :

Βάζουμε το κρέας στη γάστρα και προσθέτουμε όλα τα λαχανικά μας κομμένα.Ρίχνουμε το αλάτι,το πιπέρι και το ελαιόλαδο.

Με τα χέρια μας ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί .

Κλείνουμε τη γάστρα μας και τη τοποθετούμε για ένα βράδυ στο ψυγείο να μαριναριστούν.

Την επομένη ψήνουμε στους 200° για 2 1/2 ώρες.

EXTRA TIPS :

Για να πετύχουμε ένα μαλακό και ζουμερό κρέας ανάλογα το βάρος του,τόση ώρα το ψήνουμε.

Σχολιάστε