Σουπιά ξυδάτη στο τηγάνι


 

 

 

ΥΛΙΚΑ :

  • 1 μεγάλη σουπιά
  • σπορέλαιο για το τηγάνισμα
  • 1 κρασοπότηρο ξύδι
  • αλεύρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ :

Κόβουμε τη σουπιά σε τετράγωνα κομμάτια ,αλευρώνουμε και τηγανίζουμε.

Βγάζουμε  τη σουπιά από το τηγάνι μας και το καθαρίζουμε.Τη ξαναβάζουμε μέσα και σβήνουμε με το ξύδι .

Σιγοβράζουμε μέχρι να εξατμιστεί το ξύδι και να κάνουν κρούστα όλα τα κομμάτια της σουπιάς μας.

Σχολιάστε